7,8

Rams (La vall dels moltons)

· 92min.

Premiada a Cannes i seleccionada pels Oscar, aquest retrat de la vida rural d'Islàndia desenvolupa la gèlida relació entre dos caparruts germans.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Guanyadora de la secció "Un Certain Regard" de Cannes, i seleccionada per als Oscars que no parlen anglès, aquest retrat de la vida rural d'Islàndia mostra la bellesa del paisatge d'aquesta terra freda mentre desenvolupa la relació encara més glaçada entre dos germans.

El Gummi i el Kiddi són dos germans que viuen en una solitària vall d'Islàndia, cuidant els seus respectius ramats i que han estat més de quaranta anys sense parlar-se. Les seves ovelles es consideren les millors de tot el país. Però una malaltia sobtada amenaça no només el ramat del Kiddi sinó totes les ovelles de la vall, per la qual cosa les autoritats decideixen sacrificar tots els animals per detenir l'epidèmia. Això farà que els dos germans necessitin unir esforços per mantenir els seus ramats.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Islandès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Hrútar
Gènere:
Drama
País:
Islàndia
Estrena en cinemes:
13/11/15
Recaptació: 144.655,90 €
Espectadors: 24.446
tferna1

Una gran història d una vida remota i dura, i que fas pensar sobre la indústria de la carn i les grans epidèmies que obliguen al sacrifici de milers i milers d'animals.