7,8

Records des de Fukushima

· 104min.

Una història d'amistat entre una activista alemanya i una anciana japonesa després de la catàstrofe nuclear de Fukushima del 2011. Inspirada en "Hiroshima, mon amour", d'Alain Resnai
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Inspirada en "Hiroshima, Mon Amour", d'Alain Resnais, Doris Dörrie ens ofereix una història d'amistat entre una activista alemanya i una anciana japonesa després de la catàstrofe nuclear de Fukushima del 2011. 

La Marie ha decidit viatjar d'Alemanya a Fukushima per canviar la seva vida. Amb la seva feina en l'organització Clowns4Help espera portar una mica d'esperança als supervivents del desastre nuclear. Aviat descobreix que no està capacitada per fer més suportable la tragèdia dels afectats. Però en lloc de fugir decideix quedar-se amb la esquerpa anciana Satomi, l'última geisha de Fukushima que va decidir tornar a la seva casa en ruïnes a l'antiga zona d'exclusió. Dues dones totalment diferents, però que, cadascuna a la seva manera, estan atrapades en el passat i han d'aprendre a alliberar-se de la culpa i de la càrrega dels records.

Direcció i repartiment

Direcció:
Doris Dörrie

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Grüße aus Fukushima
Gènere:
Drama
País:
Alemanya
Estrena en cinemes:
29/12/17
Recaptació: 9.829,00 €
Espectadors: 1.796