7,1

Reina Cristina

· 97min.

Fascinant retrat d'una de les reines més recordades de la monarquia sueca. Revolucionària, amiga de Descartes i precursora del Feminisme.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Fascinant retrat d'una de les reines més recordades de la monarquia sueca. Revolucionària, amiga de Descartes i precursora del Feminisme. 

Enigmàtica, estimada pel seu pare que ha mort a la Guerra, rebutjada per la seva mare i criada en una Cort Luterana dominada per homes que pensen que no té altra opció que casar-se per tenir un hereu, la reina Cristina de Suècia es veurà embolicada entre la passió i la raó. Revolucionària, estudiosa de les arts i les ciències, amiga de Descartes, lliurepensadora, precursora del moviment feminista, en síntesi una nova europea políticament visionària. Cristina era al mateix temps confusa, inquieta, excèntrica, solitària, i a la Cort tots subestimen tant la seva ment brillant com el despertar de l'atracció que sent per la Comtessa Ebba Sparre. Cristina haurà de triar entre el seu país, la memòria del seu pare, el seu poble, la seva religió i el seu desig de viure com ella vol.

Direcció i repartiment

Direcció:
Mika Kaurismäki

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
The Girl King
Gèneres:
Drama, Biòpic
Estrena en cinemes:
13/05/16
Recaptació: 26.187,00 €
Espectadors: 3.932
Veure fitxa:
IMDB