6,6

Res a declarar

· 104min.

Després de l’èxit de BENVINGUTS AL NORD, Dany Boon explora de nou els clixés i les rivalitats geogràfiques i culturals, aquest cop entre els francesos i els belgues.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Després de l’èxit de BENVINGUTS AL NORD, Dany Boon explora de nou els clixés i les rivalitats geogràfiques i culturals, aquest cop entre els francesos i els belgues, en aquesta carismàtica comèdia.
1 de gener de 1993: data de la creació de l'Eurozona. Dos agents de duanes -un belga i un francès- s'assabenten que el seu lloc a la frontera, situat en els poblets de Courquain (França) i Koorkin (Bèlgica), és a punt de desaparèixer. Ruben Vandervoorde és l'agent de duanes belga i la francofòbia és una tradició familiar. Però ara es veurà obligat a inaugurar la primera brigada mòbil mixta franc-belga. El seu equivalent francès serà Mathias Ducatel, enemic de tota la vida de Ruben i que està secretament enamorat de la seva germana. Per a sorpresa de tot el món, Mathias accepta ser el company de Vandevoorde. Junts pentinaran les carreteres rurals frontereres a bord d'un vehicle especial de les duanes internacionals: un Renault 4L a punt d'estirar la pota.

Direcció i repartiment

Direcció:
Dany Boon

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Francès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Rien a declarer
Gènere:
Comèdia
País:
França
Estrena en cinemes:
08/04/11
Recaptació: 550.117,60 €
Espectadors: 94.365
Veure fitxa:
IMDB

Títols similars