7

Roses salvatges

· 93min.

Una pertorbadora faula sobre la pressió social, la manca de llibertat i les restes de dominació masclista encara presents a la Polònia d'avui.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

"Wild Roses", cinquè llargmetratge de la cineasta polonesa Anna Jadowska, és una d'aquelles pel·lícules que inicien la seva narració en un punt concret d'una història ja començada prèviament. És per tant funció de l'espectador anar interpretant els motius que han portat els protagonistes a aquest moment, no a través de la plasmació d'aquests fets previs, sinó en funció de les conseqüències que aquests han generat. Així, subtilment, es va desentranyant una turbadora faula sobre la pressió social, sobre l'anèmia de llibertat, sobre els romanents de dominació masclista i tot presents en Polònia d'avui dia i que cal observar fins al pla final per arribar a comprendre en el seu conjunt.

Estrena exclusiva. Ewa, que treballa en una plantació de roses salvatges, torna al seu poble després d'una estada a l'hospital. Mentre estava ingressada, la seva mare ha estat cuidant dels seus fills, la Marysia i el Jas. El seu marit Andrzej, sempre absent, també torna a casa després de mesos treballant a Noruega. El temps que han estat separats ha creat certa distància entre ells; a més, l'Ewa guarda un secret. 

Direcció i repartiment

Direcció:
Anna Jadowska

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Polonès • Subtítols: Anglès i Català

Més informació

Títol original:
Wild Roses (Dzikie Róze)
Gènere:
Drama
País:
Polònia