2,5

Rottweiler

· 91min.

L'emblemàtic Brian Yuzna dibuixa les queixalades d'aquesta frenètica cinta de terror basada en la novela EL PERRO, d'Alberto Vázquez-Figueroa.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

L'emblemàtic Brian Yuzna dibuixa les queixalades d'aquesta frenètica cinta de terror basada en la novela EL PERRO, d'Alberto Vázquez-Figueroa.

Un duel. Un home que escapa del seu passat, perseguit per la Bèstia que el caçarà i destruirà els qui estan al seu voltant fins que per fi faci honor a la seva promesa d'amant i s'enfronti al destí. Un fugitiu desesperat, que ve del passat, perseguit per Rott, la bèstia que no s'atura davant de res per complir amb l'ordre de matar. Un rottweiler donat per mort que torna encara més fort, amb dents i mandíbules d'acer i una determinació guiada pel desig de sang. Reforçat amb tecnologia moderna i posseït per una maldat antiga que no morirà fins que no hagi devorat el cor i posseït l'ànima de la seva presa. Una persecució a través d'un paisatge de terror on no s'hi troba cap amic, cap refugi, on la violència i la crueltat més despietades no donen cap respir... Només hi ha el caçador i el caçat. 

Direcció i repartiment

Direcció:
Brian Yuzna

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Terror
Països:
Espanya, Regne Unit
Estrena en cinemes:
08/06/05
Recaptació: 406.815,58 €
Espectadors: 91.762
Veure fitxa:
IMDB