7,5

Sasha (2016)

· 55min.

Projecte de final de grau de l'estudiant de l'ESCAC Fèlix Colomer sobre un nen ucraïnès que passa l'estiu amb una acomodada famiíia catalana.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental que mostra els forts contrastos a la vida del Sasha que ve cada any a Espanya per passar l'estiu amb una família catalana. A Ucraïna sobreviu mal alimentat en una trista barraca amb elss seus germans de tres pares diferents i la proximitat d'una guerra. Aquí viu en l'opulència i les vacances d'una família acomodada. Documental filmat com a projecte de final de grau de Fèlix Colomer, estudiant de l'ESCAC. 

Sasha, un nen de vuit anys, viu a Ucraïna amb la seva mare i els seus cinc germans. Conviuen en un dia a dia de misèria i pobresa en tots els aspectes, complicat encara més per la guerra actual al seu país. El Sasha deixa enrere aquesta situació per arribar a Catalunya per viure durant un estiu amb una família catalana. Què descobrirà? A qui coneixerà? Com li afectarà? Com viurà? Totes aquestes preguntes es plantejaran al llarg de la pel·lícula.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català i Anglès

Més informació

Títol original:
Sasha
Gèneres:
Documental, Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
03/06/17
Recaptació: 4.100,00 €
Espectadors: 1.400