7,5

Sea Sorrow

· 73min.

Estrena a Espanya. Debut de l'actriu Vanessa Redgrave en la direcció. Un personal recorregut històric per totes les crisis de refugiats que ha viscut Europa des del 1930.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Estrena a Espanya.

SEA SORROW marca el debut de Vanessa Redgrave com a directora. Una meditació tan personal com enèrgica sobre l'actual crisi dels refugiats a través dels ulls i les veus dels activistes i els nens, barrejant passat i present. Documental i ficció formen un reflex de valor incalculable sobre la importància dels Drets Humans.

A través de les seves pròpies experiències com a refugiada de guerra, l'actriu i activista britànica Vanessa Redgrave traça una línia històrica que estudia tots els moviments de refugiats que ha viscut Europa en els últims 80 anys, establint un devastador paral·lelisme amb la crisi que viu la Unió Europea en l'actualitat. Centrant-se en aspectes que cal abordar amb la més gran de les urgències, com la seguretat i la cura de milers de persones que es llancen als mars fugint del terror de la guerra. Emma Thompson i Ralph Fiennes posen la veu a una narració en contínua lluita pels drets humans.

Direcció i repartiment

Direcció:
Vanessa Redgrave

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Anglès i Català

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Regne Unit

Títols similars