7,5

Sempre dijous

· 68min.

Retrat d'una de les cantants emergents amb més talent del panorama musical espanyol: Júlia Colom.

Sobre la pel·lícula

El director de "Samantha Hudson", Joan Porcel, retrata en aquesta ocasió a una de les cantants emergentes amb més talent del panorama musical espanyol, Júlia Colom. Un viatge d'anada i tornada entre Mallorca i Barcelona. 

Un retrat d'una de les artistes balears emergents amb més talent dels últims anys, Júlia Colom. La història d'una npia de vint anys que cerca la seva pròpia veu entre les tonades populars i la nova música electrònica. 

Direcció i repartiment

Direcció:
Joan Porcel

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis

Més informació

Títol original:
Sempre Dijous
País:
Espanya

Bon documental, capaç d'emocionar a través d'aquesta dona meravellosa i tan plena de llum, de sinceritat i de profunditat.Esper que se'n surti amb el seu propòsit de cantar amb arrels i enlairada en l'horitzó.FANTÀSTICA!!!

(Editat)

COMO PRODUCCION AUDIOVISUAL UN 10, ME A PARECIDO MUY INTERESANTE EL TEMA DE RECUPERAR LAS RAICES MUSICALES E INTENTAR ADAPTARLAS A LA EPOCA ACTUAL Y QUE NO QUEDEN EN EL OLVIDO. DE LA PROTAGONISTA SIMPLEMENTE GENIAL, ANTES DE VER ESTE DOCU, HE VISTO POR YOU TUBE VARIOS TRABAJOS DE JULIA Y HE QUEDADO GRATAMENTE IMPRESIONADO DE LOS REGISTROS Y PROFESIONALIDAD DE UNA CHICA TAN JOVEN, LE DESEO LO MEJOR.

Nos ha encantado! Júlia es una de tantos jóvenes talentosos que se preparan con esfuerzo e ilusión para un futuro más que incierto.... Destacamos el haber conseguido que la vivencia concreta de la protagonista trascienda en múltiples direcciones. Bonita fotografia y final original.

(Editat)