7,4

Setembre

· 82min.

Una pel·lícula extraordinària en la qual Woody Allen examina l'intricat món de les emocions humanes i els delicats fils que les uneixen, amb ressons d'Ibsen i Bergman.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

Una pel·lícula extraordinària en la qual Woody Allen examina l'intricat món de les emocions humanes i els delicats fils que les uneixen, amb ressons d'Ibsen i Bergman. Interpretada magistralment per un repartiment d'excepció que inclou a Mia Farrow, Sam Waterston, Dianne Wiest, Denholm Elliott, Elaine Stritch i Jack Warden, "Setembre" ens mostra alguns dels diàlegs més brillants i irònics mai escrits per Woody Allen. 

Són els últims dies d'agost. La Diane, una vella i vitalista estrella de cinema, i la seva parella visiten a la seva filla Lane a la casa del camp. La Lane és una dona depressiva, la vida de la qual està marcada des de la infància per l'assassinat de l'amant de la seva mare, a la qual culpa de la seva mala sort. La Lane està enamorada del Peter, un escriptor, però aquest estima a l'Stephanie, que li correspon, encara que està casada.

Direcció i repartiment

Direcció:
Woody Allen

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
September
Gèneres:
Drama, Cinema clàssic
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
21/07/88
Recaptació: 505.321,00 €
Espectadors: 221.008