6,3

Sexe i amor al Japó

· 60min.

El sexe i l'amor estan en crisi al Japó. Una quarta part dels joves d'entre 30 i 40 anys són verges, i més del 50% afirma no tenir relacions sexuals regulars. Què està passant?
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Al Japó, l'amor i les relacions sentimentals estan en perill. Una quarta part dels japonesos d'entre 30 i 40 anys són verges i el 50% de la població admet no tenir relacions sexuals amb regularitat. Com era d'esperar, això ha suposat que les taxes de natalitat caiguin en picat. Tant és així que el 30% de la població del Japó podria desaparèixer el 2060. Però quines són les raons d'aquesta crisi  del món de l'amor i el sexe? Treballs exigents, estrès, problemes de diners ... no configuren exactament un ambient ideal per trobar i experimentar l'amor.

Sota aquest preocupant fenomen, el país ha desenvolupat una indústria única, com és el cas de l'èxit que les 'bodes solitàries' tenen actualment: les dones joves posen amb vestits de núvia davant la càmera per al seu gran dia ... amb el petit gran afegit que en realitat no s'estan casant amb ningú. Paradoxalment, el Japó és també un dels principals productors de pel·lícules porno al món, amb molts homes que semblen preferir les heroïnes del Manga a les dones de carn i ossos. A mesura que els homes i dones japonesos perden lentament l'habilitat de connectar, els cursos que imparteixen l'art de la seducció, floreixen.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Love & Sex in Japan
Gènere:
Documental
Països:
França, Japó