7,9

Sing Street

· 101min.

Amb una banda sonora inoblidable amb èxits de The Cure, Duran Duran, The Police o Gènesi, "Sing Street" és una electritzant pel·lícula que embaucará a qualsevol fanàtic de la música.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

John Carney completa la seva trilogia amb aquesta pel·lícula adolescent que cavalca entre l'indie americà i l'humor britànic. Una curiosa filla bastarda de Billy Elliot i Full Monty. Combinant la calidesa en la direcció de Carney, un humor vibrant i una banda sonora inoblidable amb èxits de The Cure, Duran Duran, The Police o Gènesi, "Sing Street" és una electritzant pel·lícula que embaucará a qualsevol fanàtic de la música. 

"Sing Street" ens trasllada al Dublín del 1980, on la recessió econòmica fa que en Conor abandoni la comoditat de l'escola privada en la qual estudiava per mirar de sobreviure a l'escola pública del centre de la ciutat, on el clima és molt més tens . Trobarà un raig d'esperança en la misteriosa i cool Raphina, i amb l'objectiu de conquerir-la, la convida a ser l'estrella en els videoclips de la banda que vol formar. Ella accedeix, i ara el Conor ha de complir la seva paraula. Es canvia el nom a "Cosmo" i se submergeix en les vibrants tendències de la música rock dels anys 80, forma la seva banda i es llença a compondre cançons i a gravar videoclips.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès • Subtítols: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès

Més informació

Gèneres:
Musical, Comèdia
País:
Irlanda
Estrena en cinemes:
29/09/16
Recaptació: 194.262,00 €
Espectadors: 32.764

Títols similars