8,5

Sobre la Marxa

· 77min.

La història d'un home que va crear una selva al costat de l'autopista. Un home que va alçar al bosc, amb les seves pròpies mans, construccions tant belles com inversemblants.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Aquesta és la història d'un home que va crear una selva al costat de l'autopista. Un home que va alçar al bosc, amb les seves pròpies mans, construccions tant belles com inversemblants. És també la història de com va acabar reduint-les a cendres per tornar a reconstruir-les, una vegada i una altra, durant dècades. Se'l coneix com el “Garrell”, àlies “El Tarzan d'Argelaguer” i no es guia per cap propòsit aparent, excepte el seu lema: anar fent “sobre la marxa”. 

El relat de com va aconseguir crear un món fantàstic ens arriba a través de les seves pròpies filmacions, peculiars remakes de Tarzan gravats amb la complicitat d'un jove de 14 anys. Però també per les imatges d'una historiadora d'art nord-americana i finalment, pels enregistraments de l'autor d'aquest documental, qui ajunta les peces d'aquesta vida extraordinària de múltiples facetes: l'ancià que segueix tenint ànima de nen, el salvatge modern, el visionari admirat pels qui peregrinen al seu bosc, l'incomprès al que titllen de llunàtic… Com ell mateix diu:“Aquí a la meva selva no em falta res. Aquesta serà la meva vida. No vull saber res més de l'home blanc civilitzat”.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Sobre la Marxa (El inventor de la selva)
Gènere:
Documental
País:
Espanya