7,2
Premier

Sobre l'infinit

· 76min.

La quarta part de la trilogia de la vida (tal com ell la defineix) de Roy Andersson. Millor Direcció al Festival de Venècia. Una reflexió al voltant de l'existència humana.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La quarta part de la trilogia de la vida (com ell mateix la defineix) de Roy Andersson, qui va repetir triomf al Festival de Venècia alçant-se com a Millor Director després de guanyar el Lleó d'Or amb la seva anterior pel·lícula, "Una paloma se posó en una rama a reflexionar sobre la existencia".  

Una reflexió sobre la vida humana amb tota la seva bellesa i crueltat, la seva esplendor i banalitat. Passegem, com en un somni, de la mà d'una narradora a la manera de Sherezade. Moments intranscendents cobren el mateix significat que un moment històric: una parella flota per sobre de Colònia, destrossada per la guerra; camí d'una festa d'aniversari, un pare s'ajup per a lligar la sabata del seu fill sota una pluja torrencial; unes adolescents ballen davant d'un cafè; un exèrcit derrotat marxa cap a un camp de presoners. Alhora oda i lament, "Sobre l'infinit" ofereix un calidoscopi de tot l'eternament humà, una història infinita de la vulnerabilitat de l'existència.

Direcció i repartiment

Direcció:
Roy Andersson

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Suec • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
About Endlessness
Gènere:
Comèdia
Països:
Suècia , Alemanya
Recaptació: 20.442,00 €
Espectadors: 3.512