7,5

Solo

· 84min.

Un jove pianista virtuós és diagnosticat amb una malaltia mental i ha d'ingressar a l’hospital psiquiàtric més reconegut, i controvertit, d’Amèrica Llatina.

Sobre la pel·lícula

Disponible des del 20 de maig a les 20:00h fins el 23 de mayo a las 23:59h.


Martín Perino és un jove compositor argentí i pianista virtuós, diagnosticat amb una malaltia mental. Quatre anys enrere, mentre estava treballant en la seva primera composició, va patir una crisi nerviosa que el va dur a convertir-se en pacient d’El Borda, l’hospital psiquiàtric més gran i reconegut però també més controvertit d’Amèrica Llatina. 

Fou considerat un nen prodigi i un dels talents més prometedors de la seva generació però a dia d’avui en Martin segueix intentant trobar una forma de superar la seva malaltia mental i tornar a la vida fora dels murs de l’asil i dur a terme el que ell més estima: tocar el piano. No sempre disposa d’un piano de veritat per tocar i per això acostuma a practicar teclejant amb les seves mans sobre taules, cadires o al terra mateix. Ell està treballant en la seva nova i complexa composició titulada “Enfermaria”, ajudat per la Sol, una amiga ballarina amb qui comparteix una indescriptible connexió mental. Una història singular però universal sobre l’obsessió amb la perfecció i la creació musical d’una persona que la seva força rau, precisament, en la seva pròpia fragilitat.

Direcció i repartiment

Direcció:
Artemio Benki
Repartiment:
Martín Perino

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol • Subtítols: Anglès