6,3

Somewhere

· 94min.

Lleó d'Or a Venècia, Sofia Coppola dirigeix aquesta mirada irònica i esmolada a l'estil de vida de Hollywood a través d'un reeixit actor que busseja entre l'absurd i el buit
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Lleó d'Or al Festival de Venècia, Sofia Coppola dirigeix aquesta mirada irònica i esmolada a l'estil de vida de Hollywood a través del seu protagonista, un reeixit actor que busseja entre l'absurd i el buit.
Johnny Marco és un actor de primera línia amb aspecte de noi dolent, que ensopega per una vida plena d'excessos. Viu al llegendari hotel Chateau Marmont de Hollywood, es passeja en el seu Ferrari i els seus dies són una boirina d'alcohol, dones i fans. Amagat rere aquesta identitat de celebritat induïda per un món artificial, el Johnny ha perdut tot el sentit del seu veritable ésser. Fins que un dia, la seva filla d'11 anys, Cleo (Elle Fanning), fruit del seu fracassat matrimoni, es presenta a l'hotel inesperadament i comença a ser el seu àncora amb la realitat. Les seves trobades fan que s'enfronti a la qüestió d'on es troba en la seva vida i a la pregunta que tots hem d'afrontar: quin camí prendràs en ella?

Direcció i repartiment

Direcció:
Sofia Coppola

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
30/09/11
Recaptació: 514.018,36 €
Espectadors: 76.835
Veure fitxa:
IMDB