8,5
Premier

Sorry We Missed You

· 100min.

Ken Loach reincideix en el seu retrat de la classe obrera en aquesta pel·lícula sobre l'erosió de l'entorn íntim i familiar en mans d'una societat capitalista i desigual.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Ken Loach reincideix en el seu retrat de la classe obrera en aquesta pel·lícula sobre l'erosió de l'entorn íntim i familiar en mans d'una perversa i deshumanitzada estructura social i política que porta el capitalisme i la desigualtat social com a bandera.

El Ricky, l'Abby i els seus dos fills viuen a Newcastle. Formen una família molt unida. El Ricky ha passat d'una feina a una altra; l'Abby es dedica a cuidar de persones grans i gaudeix amb la seva ocupació. Malgrat treballar cada cop més, són conscients que mai obtindran l'anhelada seguretat econòmica ni tindran una casa en propietat. Sorgeix llavors una oportunitat per al Ricky gràcies a la revolució de les aplicacions digitals. La parella decideix apostar-ho tot. L'Abby es ven el cotxe perquè el Ricky es compri una furgoneta i es converteixi en repartidor per compte propi: per fi serà el seu propi cap. El món modern sembla oferir-los un futur diferent.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ken Loach

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Regne Unit
Estrena en cinemes:
31/10/19