7,7

Submarí

· 93min.

Singular comèdia indie sobre amors no corresposts que beu de Wes Anderson però al més pur estil britànic. Estètica nova i destacable banda sonora.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Singular comèdia indie sobre amors no corresposts que beu de Wes Anderson però al més pur estil britànic. Estètica nova i destacable banda sonora.
La pel·lícula narra la història d'un adolescent anomenat Oliver i la seva vida quotidiana, marcada per la delicada situació que travessa el matrimoni dels seus pares. Aquests veuen amb impotència com la seva relació sentimental s'enfonsa al mateix temps que la seva vida sexual es torna inexistent. L'assumpte es complica quan un antic amant de la mare d'Oliver es trasllada a viure al seu mateix veïnat, emprenent una sèrie de flirteigs amb ella que faran enfuriar al jove, qui tractarà d'evitar costi el que costi que la passió torni a brollar entre tots dos. D'altra banda, la vida del noi a l'institut tampoc resulta massa encoratjadora, ja que tracta per tots els mitjans de convertir-se en algú popular sense aconseguir-ho. Tot que la majoria dels seus companys no acaben d'empalizar amb la seva complexa personalitat, aconseguirà que Jordana, una companya per la qual se sent atret, acabi per fixar-se en ell.

Direcció i repartiment

Direcció:
Richard Ayoade

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Submarine
Gènere:
Drama
País:
Regne Unit
Estrena en cinemes:
31/10/12
Veure fitxa:
IMDB