7,7

Taste of Cement

· 85min.

Joia audiovisual retrata la vida dels obrers sirians que treballen al Líban, construint edificis mentre a centenars de quilòmetres les seves cases són derrocades per les bombes.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Guanyadora del prestigiós festival de cinema documental Visions du Réel, aquesta joia audiovisual retrata la vida dels obrers sirians que treballen al Líban, construint edificis mentre a centenars de quilòmetres les seves cases són derrocades per les bombes. 

A Beirut, obrers sirians construeixen un gratacel al mateix temps que les seves pròpies cases, al seu país, estan sent destrossades. Els treballadors estan tancats en la zona de l'edifici, no poden sortir fins a les 19.00. El govern libanès ha imposat tocs de queda per als refugiats. El seu únic contacte amb el món exterior és a través d'un forat pel qual escalen al matí per a començar un nou dia de treball. Lluny de la seva terra, es reuneixen al voltant d'un televisor per a escoltar les notícies sobre Síria. Turmentats per l'angoixa i l'ansietat, sofrint la privació d'allò més bàsic, mantenen l'esperança que la seva vida millori.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ziad Kalthoum

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Gènere:
Documental