7,3

Terra cremada

· 71min.

Documental sobre el conseller de la Generalitat que el 1939 va evitar que s'arrasés amb la ciutat de Barcelona abans de l'arribada del bàndol nacional.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Els llibres d'història estan plens de personatges les gestes, proeses i debilitats dels quals han canviat l'existència de l'home. Som qui som i som on som com a conseqüència dels seus actes. Al llarg dels segles la història ha procurat fer-nos recordar els seus noms i cognoms però de vegades, només de vegades, la història oblida als seus herois. Miquel Serra i Pàmies és un d'aquests herois oblidats. 

Miquel Serra és vicesecretari del PSUC i conseller a la Generalitat quan és citat a una reunió secreta organitzada per les altes esferes comunistes d'Espanya. Han arribat ordres des de Moscou: l'estratègia de terra cremada haurà d'aplicar-se a Barcelona abans de l'arribada -ja asegurada- del bàndol nacional. L'estratègia es fonamenta en la consigna de "victòria o mort" i consisteix en la destrucció de tot allò que pugui ser útil per a l'enemic. Davant tal maquiavèl·lic pla, Miquel Serra només troba una solució ... Fer-se càrrec ell mateix de l'execució de la crema de Barcelona.

Direcció i repartiment

Direcció:
Silvia Quer
Repartiment:
Ivan Benet, Maria Maroto

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català • Subtítols: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
27/03/18
Recaptació: 350,00 €
Espectadors: 78

Títols similars