8,5

Terra de Déu

· 100min.

Una sincera i visceral història d'amor ambientada al cor de la Yorkshire rural i comparada amb "Brokeback Mountain". Aguda, commovedora i amb unes interpretacions memorables.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Captivadora i irresistiblement bella, "Terra de Déu" és el guardonat debut del director Francis Lee. Una sincera i visceral història d'amor ambientada al cor de la Yorkshire rural. Aguda, commovedora i amb unes interpretacions memorables. 

Johnny Saxby treballa sense descans a la remota granja d'ovelles de la seva família, al Nord d'Anglaterra. Les borratxeres i el sexe casual són l'única cosa que el distreuen d'una vida de solitud i frustració. Quan un atractiu immigrant romanès arriba a la granja buscant una feina temporal, el Johnny començarà tot d'una a bregar amb sensacions que mai havia experimentat. A mesura que tots dos passen temps treballant braç a braç, comença a sorgir una intensa relació entre ells, cosa que podria canviar la vida del Johnny per sempre.

Direcció i repartiment

Direcció:
Francis Lee

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
God’s Own Country
Gènere:
Drama
País:
Regne Unit
Estrena en cinemes:
24/11/17
Recaptació: 109.879,00 €
Espectadors: 17.357
humjojohum

Tendre història de dos homes en terres idíl·liques però inhòspites, d'on la majoria en fugiríem o bé ja n'hem fugit. Un testimoni europeu i actualitzat a la "brokeback mountain" de fara ja quinze anys.