7

The Dead Girl

· 90min.

Amb un repartiment de luxe, la pel·lícula narra una història coral en la qual el misteriós assassinat d'una problemàtica adolescent revelarà tensions ocultes.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Amb un repartiment de luxe -Toni Collete, Piper Laurie, Bruce Davison, Giovanni Ribisi i James Franco-, la pel·lícula narra una història coral en la qual el misteriós assassinat d'una problemàtica adolescent revelarà tensions ocultes entre gent amb vides aparentment quotidianes.

El cos d'una jove apareix brutalment assassinat. La notícia afecta de forma diferent a diferents persones sense aparent connexió entre elles. L'Arden, una dona que cuida de la seva mare impedida i tirànica, és qui troba el cadàver i avisa a la policia en contra de l'opinió de la seva mare, amb qui té un enfrontament que va molt més allà de les paraules. Per la seva banda la Leah, una estudiant de medicina forense, creu descobrir una prova de que la jove morta és la seva germana, desapareguda 15 anys enrere. La notícia té un altre efecte totalment oposat en la Ruth, qui troba roba del seu marit tacada de sang. El distanciament del matrimoni posa a la Ruth en la disjuntiva de si ha de denunciar o no al seu espòs. Només la història real de la Krista, la jove morta, permet unir les peces del macabre trencaclosques.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Gènere:
Thriller
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
30/05/08
Recaptació: 100.840,35 €
Espectadors: 17.683
Veure fitxa:
IMDB