7,2

The Grandmaster

· 123min.

Van ser necessaris sis anys de planificació i tres de producció per dur a bon port aquesta èpica història inspirada en la vida i l'època d’Ip Man, el llegendari mestre de Kung Fu.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Esperadíssima pel·lícula de l'aclamat director Wong Kar-wai. Van ser necessaris sis anys de planificació i tres de producció per dur a bon port aquesta èpica història inspirada en la vida i l'època d’Ip Man, el llegendari mestre de Kung Fu.
El relat transcorre en el tumultuós període republicà, immediatament després de la caiguda de l'últim emperador, quan el país es va sumir en el caos i la guerra: l'edat d'or de les arts marcials xineses.Man neix a Foshan, al sud de la Xina, en una família acomodada. La passió que sent per l'estil Wing Chun el porta sovint al Pavelló d'Or, un elegant bordell on es reuneixen els mestres de Kung Fu. El gran mestre Gong Baosen arriba a Foshan convidat a una cerimònia davant el seu imminent retir. La seva filla, hereva de la famosa i letal tècnica de les “64 mans”, l’acompanya en el viatge que el portarà a conèixer a Ip Man… Qui s'enfrontarà al vell Mestre? L'ocupació japonesa del nord-est de Xina motiva una traïció que sacseja el món del mestre Gong i fa que la seva filla Gong Er prengui una decisió que canviarà el curs de la seva vida. Malgrat haver estat testimoni dels horrors de la invasió japonesa de Foshan, Ip Man no es rendeix davant les dificultats. Funda una escola de Wing Tsun a Hong Kong, on no triga a tenir deixebles fidels, Bruce Lee entre ells.

Direcció i repartiment

Direcció:
Wong Kar Wai

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Mandarí

Més informació

Títol original:
Yi dai zong shi
Gènere:
Acció
País:
Hong Kong
Estrena en cinemes:
10/01/14
Veure fitxa:
IMDB