7,7
Premier

The Guilty

· 85min.

Un thriller al més pur estil "Locke" que ha revolucionat les taquilles d'Europa. Un operador d'emergències haurà de resoldre un crim des de la seva cabina.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Seleccionada per Dinamarca als Oscar, un thriller al més pur estil "Locke" que ha revolucionat les taquilles d'Europa. Un operador d'emergències haurà de resoldre un crim des de la seva cabina.  

Asger Holm, un exoficial de policia, ha estat suspès de les seves funcions i relegat al lloc d'operador del servei d'emergències. Durant el seu rutinari torn de nit, rep l'estranya trucada d'una dona aterrida. Malgrat la seva reacció de sorpresa, l'Asger descobreix que la dona a l'altre costat del telèfon ha estat segrestada, i és llavors quan començarà la seva cerca. Reclòs en la seva taula en la centraleta d'emergències, l'Asgar haurà de localitzar i ajudar a la dona en perill amb l'ajuda dels seus companys arreu del país. Conforme avança el rellotge i passen els segons, l'Asgar haurà d'enfrontar-se no sols a la precipitació dels esdeveniments relacionats amb el crim, sinó també als seus propis dimonis interiors.

Direcció i repartiment

Direcció:
Gustav Möller

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Danès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Den skyldige
Gènere:
Thriller
País:
Dinamarca
Estrena en cinemes:
23/11/18
Recaptació: 255.790,00 €
Espectadors: 44.108