7,6

The Jump!

· 85min.

Documental sobre els músics sorgits del Jamboree Jazz Club de Barcelona durant la crisi econòmica, i sobre els origens del mític club de la capital catalana.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental que segueix l'explosió musical de més d'un centenar de joves músics sota la pell d'una Barcelona supervivent avui i en el passat. Un retrat coral sobre què significa ser músic en una ciutat que sembla estar a punt de perdre-ho tot.  

2012 a Barcelona: la crisi econòmica estreny i al carrer les protestes van en augment. Mentrestant, en el mític Jamboree Jazz Club de Barcelona, els joves es resisteixen a la desesperació. Són un crit a la vida. Improvisen en les WTF Jam Session amb els seus ritmes de jazz, electrònica i hip hop. Però la crisi els atrapa; potser la setmana que ve no obrin. A l'octogenari pianista Pere Ferré no el sorprèn; ha obert i tancat molts locals. Juntament amb el nord-americà Wally Besser, són els únics supervivents de la primera banda del Jamboree de l'any 1949. Amb ells fem un viatge a la Barcelona del franquisme, quan el jazz era vist com una cosa demoníaca i perversa.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català i Anglès

Més informació

País:
Espanya