7,3

The Last Wild

· 60min.

Documental que suposa una crida d'atenció per a restablir el contacte sincer amb la vida salvatge, per a tornar a respectar la naturalesa i a totes les criatures que l'habiten.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental que suposa una crida d'atenció per a restablir el contacte sincer amb la vida salvatge, per a tornar a respectar la naturalesa, la qual cosa inclou totes les criatures que l'habiten, i per a construir així un món més positiu i sostenible. 

"The Last Wild" és el resultat d'un viatge fascinant pels parcs naturals més remots de Namíbia amb la intenció de posar en relleu la necessitat de restablir el respecte i el contacte de l'ésser humà amb la vida salvatge, amb la naturalesa. Elefants, lleons, lleopards, girafes, búfals, hipopòtams i molts altres animals salvatges comparteixen amb les persones un mateix vincle biològic i espiritual amb la naturalesa, però la conducta depredadora de l'ésser humà així com l'extensió imparable de la civilització per tot el Planeta amenacen molt seriosament aquest vincle i, per tant també, la futura supervivència de tots els éssers vius.

Direcció i repartiment

Direcció:
Jordi Llompart

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya