6,3

The Neon Demon

· 117min.

L'obra més controvertida de Nicolas Winding Refn ("Drive"). Una orgia estètica entorn el cobdiciós món de la moda. Premi de la Crítica al Festival de Sitges.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La pel·lícula que va dividir a la crítica durant el Festival de Cannes, tota una declaració d'intencions d'un creador únic que no deixa indiferent a ningú. "The Neon Demon" és les "Showgirls" del nou mil·lenni amb ressons de "Mulholland Drive", també l'obra d'un cineasta radical que tracta de portar el cinema com a art, un pas més enllà. 

Una noia jove desembarca a Los Angeles. El seu somni és convertir-se en model. El seu ascens fulgurant i la seva puresa susciten gelosia i cobdícia. Algunes noies es rendeixen davant ella, altres estan disposades a tot per robar-li la seva bellesa ....

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès

Més informació

Gèneres:
Thriller, Thriller, Terror
Estrena en cinemes:
25/11/16
Recaptació: 7.121,00 €
Espectadors: 1.221

Una pel·li dura de rosegar, però m'ha agradat molt, estèticament molt cuidada i amb un simbolisme també molt elaborat, potent. Trob que tornant-la a mirar hi trobaria més coses. El que més m'ha agradat és la barreja del gènere i la temàtica i argument que proposa, tot i que més que una pel·lícula d'horror, simplement pens que en té pinzellades.