7,5

The Salt in Our Waters

· 100min.

Un conte colorista, subtil i universal en el seu localisme, que es revela com tota una al·legoria sobre l’impacte del canvi climàtic i els fonamentalismes de qualsevol tipus.

Sobre la pel·lícula

El debutant Rezwan Sahriar ens regala un conte colorista, subtil i universal en el seu localisme, que es revela com tota una al·legoria sobre l’impacte del canvi climàtic i els fonamentalismes de qualsevol tipus.

Un jove artista deixa la ciutat de Dhaka per mudar-se a les costes de Bangladesh a la recerca d’inspiració i d’organitzar amb total llibertat el seu taller d’escultures. Ben rebut pels pescadors locals i aplaudit pels nens, aviat les seves pràctiques artístiques crearan recels entre part de la comunitat, alterant alguns dels seus costums i tabús. 

Paisatges salvatges, art figuratiu, fotografia preciosista, actuacions apreciables en la seva simplicitat i un estudi gairebé antropològic, però lliure, de la comunitat del grup, entra altres qualitats, fan de THE SALT IN OUR WATERS un drama molt disfrutable i entranyable. Rodat a les remotes terres del delta de Bangladesh, el projecte es va aixecar gràcies a prestigiosos suports com el de Spike Lee, la francesa CNC o el Torino Film Lab. Més enllà dels tòpics folkloristes, THE SALT IN OUR WATERS és una subtil historia que amaga un gran missatge, rere el clàssic xoc de cultures entre la tradició i la modernitat, plantejant tots els debats contemporanis sobre com ens emmarquem al nostre entorn, i com ens relacionem amb el medi ambient a partir de les nostres accions. 

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Nonajoler Kabbo
Gènere:
Drama
Països:
Bangla Desh , França