7,3

The Stoker

· 97min.

Un fogoner, un assassí en sèrie i un triangle amorós letal són els ingredients de la tercera col·laboració entre Aléksei Balabanov i l'actor Mikhail Skryabin.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

L'actor Mikhail Skryabin col·labora per tercer cop amb Alekséi Balabanov i encapçala el repartiment d'aquesta pel·lícula ambientada a Sant Petersburg a les acaballes de la desintegració de la Unió Soviètica. "The Stoker" està protagonitzada per un fogoner que es dedica a escriure un llibre, escalfar les cases dels seus veïns i sobretot, a no assabentar-se de les coses estranyes que succeeixen al seu voltant. 

Un veterà de la guerra a l'Afganistan dedica la seva vida a una vella caldera i a l'escriptura d'un llibre que està acabant. La seva quotidianitat transcorre entre restes de carbó i la visita esporàdica dels seus decrèpits camarades. En realitat, la seva feina, en aparença normal, oculta una crua veritat: el seu forn serveix per a incinerar els cadàvers que deixa al seu pas un assassí a sou conegut com "El Sergent". Mentrestant, la seva filla Sasha comença a festejar amb el Bison, un dels sequaços del Sergent. La cosa es complica amb l'entrada en escena de la Masha, la filla de l'assassí, que també està enamorada del Bison.

Direcció i repartiment

Direcció:
Alekséi Balabánov

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Rus • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
Kochegar
Gèneres:
Drama, Comèdia
País:
Rússia

Títols similars