7,3

The Tribe

· 126min.

Un debut únic en la seva espècie: és la primera ficció rodada íntegrament en llenguatge de signes. Gran Premi de la Setmana de la Crítica a Cannes, i nominada als l'EFA.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un debut únic en la seva espècie: és la primera ficció rodada íntegrament en llenguatge de signes (sense dir res, sense rètols ni subtítuls de cap tipus), que demoleix, literalment, tota expectativa amb la seva crua violència. Gran Premi de la Setmana de la Crítica a Cannes, i nominada als premis de l'EFA, estem davant d'una salvatge i colpidora high school movie en què l'ús de la violència ens sacseja sense cap mirament.

Sergey, acabat d'arribar a un internat per a sordmuts, es comença a llaurar una carrera dins de la màfia del centre a força de pallisses i robatoris. El seu esforç es veurà recompensat amb la seva entrada en el negoci del tràfic de persones, germen d'un amor que segellarà el seu destí. Un debut implacable que atordeix i colpeja com una piconadora silenciosa.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Ucraïnès

Més informació

Títol original:
Plemya
Gènere:
Drama
Veure fitxa:
IMDB

no és llenguatge de signes sinó llengua, plenament. En aquesta pel·lícula es diuen moltes coses però no és amb sons. La majoria de sords son sords i no sordmuts, el que els fa muts és privar-los de poder aprendre