8,6

This is not a movie

· 108min.

Documental que segueix els passos del llegendari periodista britànic Robert Fisk. un dels principals cronistes dels conflictes globals dels últims 40 anys.

Sobre la pel·lícula

Després de la seva reeixida estrena al Festival de Toronto, arriba al nostre país aquest documental que segueix els passos del llegendari periodista britànic Robert Fisk, un dels principals cronistes dels conflictes globals dels últims 40 anys.Una pel·lícula essencial per a entendre l'era de les Fake News. 

Robert Fisk ha lluitat tota la seva vida per a exposar la veritat en les zones en conflicte, on, com sol dir-se, la veritat és sempre la primera víctima. Fisk va començar la seva carrera documentant els dies més durs de l'enfrontament entre Irlanda i el Regne Unit, va seguir pels diversos conflictes d'Orient Mitjà i va acabar dimitint de la seva feina al The Times quan Rupert Murdoch va comprar el diari. Un periodista de la vella guàrdia que no es va deixar acoquinar per cap editorial, per qui relatar la veritat ha estat sempre una màxima des que va veure "Enviado Especial" d'Alfred Hitchcock.

Direcció i repartiment

Direcció:
Yung Chang
Repartiment:
Robert Fisk

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
An vorderster Front: Die Wahrheiten des Robert Fisk
Gèneres:
Documental, Biòpic
Països:
Alemanya, Canadà