7,5

To live to sing

· 100min.

Un emotiu tribut, ple de color i exotisme, que ens condueix per les fascinants arts de l'antiga Xina. Protagonitzada per artistes de l'òpera de Sichuan.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un emotiu tribut, ple de color i exotisme (per a nosaltres), que ens condueix per les fascinants arts de l'antiga Xina en continu contrast amb una societat que va cap a la modernitat, demolint, literalment, tot al seu pas. Després del seu prometedor i impactant debut amb "Old Stone", Johnny Ma ens regala tota una oda al poder de l'art, i l'impuls de la creació més enllà dels diners. Mundialment estrenada al prestigiós marc de la Quinzena de Realitzadors del Festival de Cannes 2019, "To Live to Sing" està protagonitzada per artistes de l'òpera de Sichuan, i ens mostra un retrat crític sobre les dificultats i l'intolerància cap aquest col·lectiu de treballadors. 

En Zhao Li és el gerent d'una petita companyia d'òpera de Sichuan, que viuen i actuen junts en un teatre deteriorat situat als afores de Chengdu, Xina. Quan rep l'avís de demolició dl teatre, el Zhao Li amaga les notícies a tots els altres, tement que això pugui significar el final de la seva companyia d'òpera: a més de la demolició, el que està en joc és la vida de la seva "família". Mentre lluita per buscar un nou teatre perquè cantin i visquin, l'òpera i els seus personatges fantàstics comencen a filtrar-se lentament en el seu món real.

Direcció i repartiment

Direcció:
Johnny Ma

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Xinès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Huo zhe chang zhe
Gènere:
Drama
Països:
Xina, França