5,7

To the wonder

· 113min.

"Condemnada a ser incompresa en aquest present cínic, i celebrada en un futur amb vocació de diàleg". Així definia el crític Jordi Costa aquest genuí film de Terrence Malick.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

"Condemnada a ser incompresa en aquest present cínic, i celebrada en un futur amb vocació de diàleg". Així definia el crític Jordi Costa aquest genuí film de Terrence Malick.

El Neil, un aspirant a escriptor, i la Marina, una jove mare, estan junts a l'illa francesa de St. Michel, coneguda a França com la meravella del món occidental, revitalitzats per les sensacions d'estar de nou enamorats. El Neil ha deixat els Estats Units buscant una vida millor, deixant enrere una sèrie de fets dolorosos. Mirant a la Marina als ulls, està segur que ha trobat la dona que pot estimar amb dedicació. Però quan anys més tard, una sèrie de circumstàncies personals i professionals esquerden la seva relació, una altra dona apareix en la seva vida amb la mateixa o fins i tot major força: la Jane. Aconseguirà aquest home mantenir-se fidel a la seva promesa inicial o aprofitarà per girar la seva vida cap al futur que sempre va anhelar?

Direcció i repartiment

Direcció:
Terrence Malick

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
To the Wonder
Gènere:
Drama
País:
Estats Units
Estrena en cinemes:
12/04/13
Recaptació: 209.215,45 €
Espectadors: 30.860
Veure fitxa:
IMDB