Todos lo saben
Todos lo saben

Todos lo saben

Everybody Knows

País

Espanya

Any de producció

2018

Gènere

Drama

Estrena en cinemes

14/09/18

Recaptació

3.112.307,00 €

Espectadors

570.031

Sobre la pel·lícula

L'oscaritzat director iraní Asghar Farhadi ("El Viatjant") viatja a Espanya per rodar, amb el millor repartiment possible, un thriller dramàtic marca de la casa. Nominada al Gaudí al Millor Actor Secundari (Eduard Fernández).

La Laura viatja amb la seva família des de Buenos Aires al seu poble natal, a Espanya, per assistir al casament de la seva germana. La que havia de ser una breu visita familiar es veurà trastocada per uns esdeveniments imprevistos, que sacsejaran les vides dels implicats.

direcció

Asghar Farhadi

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

Com molt bé diu en Cunill, en Farhadi sap fer sortir subtilment els fantasmes amagats de la vida quotidiana, amb l'avantatge de que a l'Occident no hi ha la censura iraniana, que aleshores l'obliga a dir-ho tot com quan els cineastes de casa nostra patien la censura franquista. Quan va començar el drama, se'm va fer un nus a l'estómac, potser com als altres espectadors, com passa als filmes de Michael Haneke. Gran feina del repartiment.

31 gener 2019

Una altra obra de Farhadi on tot sembla normal, i de cop, per un fet tràgic tot s'acaba ensorrant i afloren tots els problemes que quedaven soterrats. Malgrat el canvi de context cultural, i el canvi de protagonistes, la pel·lícula manté l'essència del director.

26 gener 2019