6,7

Tot el que ha volgut saber sempre sobre el sexe, però mai no ha gosat a preguntar

· 85min.

Una comèdia episòdica on Woody Allen contesta, a la seva manera, les preguntes plantejades en un famós llibre de divulgació sexual publicat als anys 70.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

Al llarg de set capítols, Woody Allen contesta, a la seva manera, les preguntes plantejades en el llibre de divulgació sexual en el qual es recolza la pel·lícula, abordant d'una manera descarada i còmica alguns dels tabús relatius a la sexualitat humana. Amb abundant desplegament d'imaginació, el genial còmic nord-americà ja es mostra aquí com un consumat mestre en el domini del seu elemental i molt eficaç mecanisme humorístic: la gesticulant paròdia de l'home modern (neuròtic i urbà) a través d'una sàtira despietada de si mateix. 

Un bufó que tracta d'aconseguir els favors de la reina amb un afrodisíac. Un metge que s'enamora perdudament d'una ovella. Una dona que només aconsegueix excitar-se en llocs públics. Un absurd programa de televisió sobre fetitxismes. Un científic boig que crea un pit gegantí i monstruós. Un espermatozoide aterrit davant la seva imminent sortida a el món exterior...

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Everything You Always Wanted to Know About Sex (But You Were Afraid to Ask)
País:
Estats Units