7,5

Un amour de jeunesse

· 106min.

Una de les pel·lícules millor valorades del 2012, confirmació de l'indiscutible talent de Mia Hansen-Love, una de les grans autores dels nostres dies.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una de les pel·lícules millor valorades del 2012, confirmació de l'indiscutible talent de Mia Hansen-Love, una de les grans autores dels nostres dies.
Primavera de l'any 1999. Camille té 15 anys, Sullivan 19, i junts descobreixen l'emoció, els plaers i l'esplendor del primer amor. Una apassionada i intensa estació que acaba amargament per Camille, quan Sullivan decideix marxar a Sud-amèrica i, sense més explicacions, interromp la seva correspondència amb ella. Un abandonament que la sumeix en un estat de devastadora tristesa de la qual no li serà fàcil lliurar-se. Quatre anys més tard, ens trobem a una Camille reposada i en plenitud: fascinada per l'arquitectura, amb una vida independent i un nou i reconfortant amor. Un dia, per casualitat, torna a trobar-se amb Sullivan. El sofriment que li va causar queda lluny en el temps, i la nova Camille accepta amb aplom la trobada. Però un amor de joventut, el primer amor, no s'oblida així com així, i a l'interior de Camille succeirà alguna cosa que escaparà del tot al seu control.

Direcció i repartiment

Direcció:
Mia Hansen-Løve

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Francès

Més informació

Títol original:
Goodbye First Love
Gènere:
Drama
País:
França
Estrena en cinemes:
11/05/12
Recaptació: 41.091,85 €
Espectadors: 6.092
Veure fitxa:
IMDB