8,8

Un condemnat a mort s'ha escapat

· 101min.

Considerada com una veritable obra mestra i una de les pel·lícules més importants en la història del cinema francès. Un film impecable basat en les memòries d'André Devigny.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Unànimement considerada com una veritable obra mestra i una de les pel·lícules més importants en la història del cinema francès. Un film impecable basat en les memòries del soldat francès i membre de la Resistència, André Devigny. Meravellosa barreja de drama i suspens amb cinema bèl·lic, per convertir-se en tot un referent pel que fa a les fugides carceràries.

Lió, abril de 1943. A la França ocupada durant la Segona Guerra Mundial, el tinent Fontaine, de 27 anys d'edat, és detingut per l'exèrcit alemany i portat a la seu de la Gestapo per ser interrogat. De camí a la fortalesa de Montluc, on ha de ser confinat, salta del cotxe de policia però aviat torna a ser capturat i és condemnat a mort. Després d'haver perdut el coneixement, comprova que està tancat en una cel·la d'espai reduït. Un dia, mitjançant l'ús d'una agulla, busca la manera de desbloquejar les seves mans emmanillades. A poc a poc, una idea s'anirà convertint en obsessió: Fugir.

Direcció i repartiment

Direcció:
Robert Bresson

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Un condamné à mort s'est échappé
País:
França
Veure fitxa:
IMDB