7,3

Un dia perfecte per volar

· 67min.

Una petita meravella de poc més d'una hora que és al mateix temps una comèdia familiar d'aventures, una tragèdia social, una faula psicològica i un conte de terror.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una insòlita immersió en el procés d'aprenentatge d'un nen, de com aquest afronta l'absència d'un ésser estimat. Des d'un enfocament tremendament personal, expressat a través d'un subtil lirisme i articulat sobre una encisadora sensibilitat, "Un dia perfecte per volar" destaca a més per la lliçó de cinema i vida que ofereix. 

Un estel, un nen, el seu pare, la muntanya i un conte sobre un gegant per explicar. És la simple base, la forma més accessible possible des de la qual Marc Recha ha estat capaç d'enarborar una reflexió absolutament commovedora, sincera, emotiva i humana. Una petita meravella de poc més d'una hora que és al mateix temps una comèdia familiar d'aventures, una tragèdia social, una faula psicològica i un conte de terror. En un paratge solitari prop de la costa, un nen fa volar l'estel que li ha construït el seu pare. Fa vent i l'estel s'enreda entre la vegetació. El nen necessita de l'ajuda del pare per seguir fent volar l'estel. Junts, errants enmig de la natura, expliquen un conte íntim i especial: el d'un gegant que sempre té gana.

Direcció i repartiment

Direcció:
Marc Recha

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Gènere:
Drama
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
23/10/15
Recaptació: 9.324,50 €
Espectadors: 1.687
Veure fitxa:
IMDB

un viatge fantàstic per la imaginació. Relació d'amistat entre adult i nen moooolt tendre. Ens hem passat molt bé. Felicitats Moltes gràcies

(Editat)