6,2

Una dona, una pistola i una botiga de fideus xinesos

· 86min.

Zhang Yimou, amb un sentit de l'humor molt asiàtic, signa un remake molt especial de SANG FÀCIL, l'òpera prima dels germans Coen.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Zhang Yimou, amb un sentit de l'humor molt asiàtic, signa un remake molt especial de SANG FÀCIL, l'òpera prima dels germans Coen.

Wang és un home pessimista, astut i avariciós, amo d'un bar de fideus xinesos a una ciutat situada a un paratge desèrtic de la Xina. No fa cas de la seva esposa, una dona de llengua viperina que té una aventura amorosa amb el Li, un dels empleats del Wang. El Li és un home tímid que, en contra de la seva voluntat, acaba guardant la pistola que la seva amant ha comprat per matar al seu marit. Però el Wang està assabentat de tot el que fan. Suborna a l'agent de policia Zhang per matar a la parella. D'entrada, el pla és perfecte: tot se solucionarà gràcies a un final sagnant i cruel perfectament satisfactori per a ell. O almenys, això creu. Però el malèvol Zhang té una altra idea al cap. I segons es complica la trama, correrà més sang i la violència serà cada vegada més gran.

Direcció i repartiment

Direcció:
Zhang Yimou

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Mandarí

Més informació

Títol original:
A woman, a gun and a nuddle shop
Gènere:
Thriller
País:
Xina
Estrena en cinemes:
20/05/11
Recaptació: 65.139,53 €
Espectadors: 10.509
Veure fitxa:
IMDB