7,5

Una recepta familiar

· 86min.

Una deliciosa experiència gastronòmica  i un viatge enriquidor que neix de la pèrdua i la necessitat de reconciliar-se amb el passat.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una deliciosa experiència gastronòmica  i un viatge enriquidor que neix de la pèrdua i la necessitat de reconciliar-se amb el passat. 

En Masato és xef de ramen a Takasaki, Japó. Un dia la seva vida donarà un tomb quan el seu pare mori sobtadament. Tot i que no mantenia una estreta relació amb ell, es troba amb una maleta i un quadern vermell ple de les memòries de la família, que la seva mare li va deixar quan tan sols tenia deu anys. Seguint els seus instints, en Masato viatjarà a Singapur amb l'esperança de reconstruir la història de la seva vida i la seva família. Allà coneixerà el Miki, una blogger de menjar japonès i mare soltera, que l'ajudarà a localitzar al seu oncle matern, Ah Wee. Aquest l'aproparà una mica més als seus orígens juntament amb la seva àvia, Madam Lee. El jove xef s'anirà recomponent poc a poc a través la seva passió per la cuina i la tradició familiar.

Direcció i repartiment

Direcció:
Eric Khoo

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Japonès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Ramen shop (Ramen Teh)
Gènere:
Drama
Països:
Singapur , Japó, França
Estrena en cinemes:
23/10/18
Recaptació: 138.263,00 €