8,3

Una vida nova

· 89min.

Drama en el que la directora sud-coreana Ounie Lecomte descriu en imatges alguns records de la seva infantesa. Un petit però honest film sobre el sentiment d'orfandat i abandó.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Drama de tints autobiogràfics en el que la directora sud-coreana Ounie Lecomte descriu en imatges alguns records de la seva infantesa. Un petit però molt honest film sobre el sentiment d'orfandat i abandó. 

Jinhee, una nena de 9 anys, veu passar els dies amb l'esperança que el seu pare, que la va abandonar en un orfenat de Seúl, torni a recollir-la i, mentrestant, crea una nova família amb les seves noves amigues amb les quals comparteix jocs i experiències divertides i transcendentals per al seu creixement  i educació. Quan algunes de les seves companyes se'n van, veuen con es compleix el somni d'entrar a formar part d'una nova família. Encara que, de vegades, els entristeix separar-se de la resta. Per això, la Jinhee decideix, d'una banda, reinventar la seva pròpia història i, per una altra, mostrar-se silenciosa i absent amb els seus potencials nous pares per evitar afrontar una nova separació.

Direcció i repartiment

Direcció:
Ounie Lecomte

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Coreà

Més informació

Títol original:
Yeo-haeng-ja
Gènere:
Drama
Estrena en cinemes:
21/09/12
Recaptació: 8.932,00 €
Espectadors: 2.342
Veure fitxa:
IMDB