8,2

Unes altres veus

· 74min.

Una mirada diferent sobre l’autisme que ens apropa a una altra manera d’estar al món. Un cant al respecte i a la dignitat. Una qüestió de civilització i de drets humans.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una mirada diferent sobre l’autisme que ens apropa a una altra manera d’estar al món i sobreviure-hi. Un cant al respecte i a la dignitat. Una qüestió de civilització i de drets humans. 

UNES ALTRES VEUS és un documental sobre l'autisme a partir del testimoni de l'Albert, un jove de 21 anys diagnosticat de Síndrome d'Asperger. Les seves reflexions dins un laberint, les converses que manté amb un amic del seu poble i el viatge a Brussel·les amb la seva família per a visitar per primera vegada el Museu Tintin (una de les seves grans passions) ens apropen a la seva particular manera de viure i d'entendre el món. Un món hostil descrit des de l'experiència, emotiva a l'hora que plena d'optimisme, de pares i mares de nens diagnosticats d'autisme. Un món estrany abordat pels psicoanalistes des de la subjectivitat, la singularitat i el respecte

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Anglès
Àudio: Varis
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Varis

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
03/04/13
Recaptació: 3.815,00 €
Espectadors: 718