7,2

Univers(o) Pecanins

· 76min.

Ventura Pons retrata la vida de les germanes Pecanins, referents de la vida cultural catalana i mexicana, quan es compleixen 10 anys del tancament de la seva cèlebre galeria.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Ventura Pons retrata la vida de les germanes Pecanins, referents de la vida cultural a Mèxic i de l'art català i mexicà, quan es compleixen 10 anys de el tancament de la seva cèlebre galeria. 

Les germanes Pecanins, la Montse, la Tere i l'Anna Maria celebraven cada aniversari de la Galeria Pecanins com un miracle. Durant 45 anys van aconseguir viure com si fos una festa, encara que no va resultar tan fàcil com pugui semblar. Durant gairebé mig segle van ser el referent de l'art català i mexicà. Van arribar a Mèxic quan Diego Rivera vivia el moment més àlgid de la seva carrera. La família Pecanins va viure la Guerra Civil Espanyola i es va estalviar la postguerra i la dictadura. Van deixar un país gris i van ingressar a l'esplendorós Mèxic dels anys cinquanta. Un altre món. Es van integrar ràpidament, sense perdre les seves arrels. Quatre generacions apassionades per l'art i l'aventura.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Anglès

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya