6,6

Valerian i la Ciutat dels Mil Planetes

· 137min.

Luc Besson dóna la volta a l'èpica espacial amb aquesta pel·lícula inspirada en 'Valérian et Laureline' la sèrie de còmics que va influir en l'estètica de la "Star Wars" original.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Luc Besson dóna la volta a l'èpica espacial amb aquesta pel·lícula inspirada en 'Valérian et Laureline' la sèrie de còmics que va influir enormement en l'estètica de la "Star Wars" original. 

Al segle XXVIII, Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) formen un equip d'agents espacials encarregats de mantenir l'ordre en tots els territoris humans. Sota l'assignació del ministre de Defensa, s'embarquen en una missió cap a la sorprenent ciutat d'Alpha, una metròpoli en constant expansió, on espècies de tot l'univers han convergit durant segles per compartir coneixements, intel·ligència i cultures. Però hi ha un misteri en el centre d'Alpha, doncs una força obscura amenaça la pau a la Ciutat dels Mil Planetes. El Valerian i la Laureline han de lluitar per identificar l'amenaça i salvaguardar el futur, no només d'Alpha, sinó de tot l'univers.

Direcció i repartiment

Direcció:
Luc Besson

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Valerian and the City of a Thousand Planets
País:
França
Estrena en cinemes:
18/08/17
Recaptació: 2.262.518,00 €
Espectadors: 392.688