8,2

Veus de Txernòbil

· 86min.

Estrena a Espanya. Adaptació de l'obra mestra d’Svetlana Aleksiévitx, Premi Nobel de Literatura el 2015. Una aproximació gairebé pictòrica als horrors de Txernòbil.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Estrena a Espanya.

Adaptació de l'obra mestra d’Svetlana Aleksiévitx, Premi Nobel de Literatura el 2015. Una aproximació gairebé pictòrica als horrors de Txernòbil. Plans d'una bellesa colpidora acompanyats per les veus dels supervivents de la catàstrofe nuclear.

Aquesta pel·lícula no tracta de Txernòbil, sinó més aviat de les persones que vivien a Txernòbil, de les quals en sabem molt poc. Informes de testimonis van sobreviure a la catàstrofe: científics, mestres, periodistes, parelles, fills ... parlen del seu dia a dia, abans i després de la tragèdia. Les seves veus formen una súplica llarga, terrible, però necessària, que travessa fronteres i ens estimula a qüestionar el nostre estatus quo.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Espanyol i Català

Més informació

Títol original:
La Supplication
Gènere:
Documental

Tota ella és una obra d'art: les imatges, les paraules, la música,...Llàstima que hagi passat un desastre de tan grans dimensions! Errors humans que no per sorgir d'ignorants són menys terribles.

(Editat)