7,7

Volar

· 71min.

La violència de gènere no coneix fronteres ni classes socials. Aquesta pel·lícula reuneix nou dones basques, nou supervivents de perfils molt diferents.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

La violència de gènere no coneix fronteres ni classes socials. Aquesta pel·lícula reuneix nou dones basques, nou supervivents de perfils molt diferents. (versió orginal en euskera i espanyol).

A totes elles els uneix un passat comú:han patit violència per part d'homes, han passat uns anys moltcomplicats, però finalment han aconseguit superar-ho i avui lluitenper fer visible aquest problema global. En el documental, les noudones passen un cap de setmana al camp i allà dialoguen, recorden,reflexionen i desvetllen tot el que comporta aquesta violència. Elque han viscut, les conseqüències del que sofert, supera el que lasocietat s'imagina. Deixant de banda la por i el pudor, ens vanexplicant totes les fases per les quals han travessat: la negacióinicial, el desconcert, la por, la presa de consciència, lasol·licitud d'ajuda, la denúncia, les amenaces ... cadascuna haviscut la seva particular travessia, però són lluitadoresresilients i avui ens fan arribar un missatge d'esperança.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Anglès
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya