6,2

Walesa, l'esperança d'un poble

· 125min.

El prestigiós director Andrzej Wajda (KATYN) dirigeix un impecable biopic sobre una de les personalitats més controvertides i carismàtiques del segle XX: Lech Walesa.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

El prestigiós director guanyador de l'Oscar Andrzej Wajda (KATYN) dirigeix un impecable biopic sobre una de les personalitats més controvertides i carismàtiques del segle XX: Lech Walesa, líder del Sindicat de la Solidaritat, premi Nobel de la Pau l’any 1983 i primer president de Polònia després del comunisme. Un film indispensable i de gran valor històric.
La vida del guanyador del Premi Nobel de la Pau i fundador del moviment de Solidaritat de Polònia, Lech Walesa, a mesura que els esdeveniments de 1970 el condueixen a una revolució. La seva increïble metamorfosi des d'un simple treballador, centrat en les seves tasques del dia a dia, a un líder carismàtic. Aquest controvertit personatge, no exempt de defectes, va ajudar milions de persones a alliberar els seus somnis de llibertat, aconseguint transformacions més enllà de la imaginació de qualsevol de l'època.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Polonès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Walesa
Gèneres:
Drama, Biòpic
País:
Polònia
Estrena en cinemes:
04/11/14
Recaptació: 21.307,00 €
Espectadors: 3.415
Veure fitxa:
IMDB