8,1

Wanamey. Per una "Tierra linda"

· 64min.

Pablo Yglesias, un veí de Barcelona, va decidir l'any 2013 canviar de vida i començar un projecte de conservació de la biosfera a l'Amazones del Perú.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Series capaç de deixar-ho tot per perseguir els teus somnis? Aquest és el cas de Pablo Yglesias, un veí de Barcelona que el 2013 va decidir canviar de vida i començar un projecte de conservació de la biosfera a l'Amazones del Perú.

La comoditat del nostre món i les facilitats tecnològiques que tenim al nostre abast ens generen una falsa sensació  de benestar. Tot i que potser no ens adonem, la nostra societat ens marca uns ritmes i unes pautes cada vegada més exigents. Lluitem cada dia per tirar endavant, sense aturar-nos a pensar si el camí que estem seguint és el que nosaltres hem triat. Alguna vegada a la vida tots pensem a trencar amb tot i començar de zero a un altre lloc. Aquesta, però, no és una decisió gens fàcil, i poques persones tenen la valentia de fer aquest salt al buit. Aquest és el cas de Pablo Yglesias (Barcelona, 1981), que l’any 2013 decideix deixar el sector audiovisual català per marxar a l’Amazones del Perú i dedicar-se a la biologia. Allà inicia el projecte Tierra Linda, un espai de conservació i de conscienciació que ens mostra una altra forma de viure. El seu dia a dia segueix sent dur i exigent, però ara és ell l’únic responsable del camí que ha decidit seguir.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Wanamey. Por una "Tierra Linda"
Gènere:
Documental
Països:
Espanya, Perú