7,2

War

· 120min.

La mirada, totalment pro-russa, d'Alekséi Balabanov a la segona guerra de Txetxènia. Un espectacular film bèl·lic sense subtileses polítiques, amb un domini absolut de l'acció.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

El conflicte armat entre Rússia i Txetxènia és l'escenari d'un film amb espectaculars seqüències de batalla que no van en detriment de l'espectacularitat de la proposta. “War” se situa en la segona guerra de Txetxènia, i utilitza els recursos del cinema clàssic, especialment el western, per a abordar una visió del conflicte totalment pro-russa, que deixa poc espai per a ambigüitats o subtileses polítiques. Malgrat això, o potser gràcies a això, es tracta d'un dels films més vigorosos de Balabanov, amb un perfecte domini de l'acció.

En un camp de presoners txetxè, un grup d'ostatges és obligat a fer treballs forçats. La comunitat internacional s'escuda en la política de no cedir davant els terroristes i obstaculitza la possibilitat del pagament d'un rescat. La solució per a portar-los de nou a casa passa, doncs, per infiltrar-se en la zona de guerra, idea complexa i més que perillosa.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Rus • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
Voyna
Gèneres:
Acció, Bèl·lic
País:
Rússia

Títols similars