8,8

Womanhood

· 90min.

Un retrat de les víctimes de la Mutilació Genital Femenina que explora els dilemes emocionals de la mateixa directora i d'altres dones que han passat per la mateixa experiència.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Als 10 anys, la directora Beryl Magoko va patir la Mutilació Genital Femenina (MGF). Ara, sap que la cirurgia reconstructiva és una possibilitat, però no està segura si l'ajudarà a sentir-se millor. Conversant amb altres víctimes i revisant el seu passat, intentarà comprendre què és el que va passar. 

Recordant la seva infància en un poble rural de Kenya, de petita, Beryl Magoko pensava que era un simple ritual de passatge cap a la vida adulta i d'acceptació dins la seva comunitat, però ningú la va advertir del sofriment, físic i emocional, ni de la humiliació que això suposaria en un futur. "In Search" explora els dilemes emocionals de la mateixa directora i d'altres dones que han passat per la mateixa experiència.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
In Search
Gènere:
Documental
País:
Alemanya

M'agrada que una persona que ha passat per la mutilació genital s'hagi atrevit a fer-ne un documental. És emotiu, tendre i fa reflexionar sobre la condició de la dona al món. És recomanable de veure'l.

(Editat)